RBC gehavend naar Nispen

Gepost door:ForzaRbc // 2015-03-07 00:00:00 // 2945 keer bekeken

RBC-hoofdtrainer Erwin van der Woerdt zal morgenmiddag op Sportpark De Wallen met een uitgedunde selectie aan de aftrap verschijnen. Door blessures, schorsingen en verplichtingen zijn meerdere spelers niet inzetbaar.

Aanvoerder Lars de Voogd, die vorige week een tik op zijn enkel kreeg, kan morgen niet spelen. Remko van der Kruyssen en Jordy van Dongen zijn ook niet inzetbaar en zelfs in het geheel niet aanwezig. Beide hebben schoolverplichtingen. Roy van Oeveren, die zijn vijfde gele kaart pakte tegen SC Gastel, moet noodgedwongen aan de kant blijven. Skender Memisi moet nog twee duels uitzitten door een schorsing en ook Mohamed Boulahyan is nog niet inzetbaar wegens een kwetsuur.

Daar tegenover staat wel de komst van Siebe Pal. De speler kwam over van Brabant United O16 en maakte gebruik van de terugkeerregeling van de KNVB om voor RBC uit te kunnen komen. Mogelijkerwijs begint hij zondagmiddag meteen in de basis. "Hij is speelgerechtigd," zo stelde Van der Woerdt tegenover RBCFans.nl. Door de vele afwezigen zal de hoofdcoach moeten sleutelen aan zijn opstelling. In geval van nood kan Van der Woerdt zichzelf ook opstellen of inbrengen als invaller.

In tegenstelling tot RBC is NSV op volle oorlogssterkte. De club uit Nispen wist al haar drie duels na de winterstop in winst om te zetten. Daarnaast wist alleen SVC dit seizoen in Nispen te winnen. Vorig jaar op 28 september verloor NSV voor het laatst een thuiswedstrijd. SVC won toen met 1-2.

In het thuisduel met de geel-zwarten wist RBC met 4-0 te winnen. Op het dorpentoernooi was de ploeg van Van der Woerdt in de voorbereiding op dit seizoen ook al met 2-1 te sterk. In beide duels had het weinig problemen met NSV.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Ben Slimane, Pieter, Schalk, Vromans; Mathijssen, El Moussaoui, El Allaoui; Pal, Numanovic, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd