Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

84%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

16%

Stemmen: 19

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Voorbeschouwing RBC - SC Gastel

Gepost door:ForzaRbc // 2015-02-28 00:00:00 // 2839 keer bekeken

RBC speelt vanavond om 19.30 uur het belangrijke competitieduel tegen SC Gastel. Bij een overwinning neemt de Roosendaalse club definitief afstand van de club uit Oud Gastel en blijft het meedoen in de strijd om de eerste plek.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt kan niet beschikken over de geblesseerden Mohamed Boulahyan en Mike Schalk. Skender Memisi moet nog drie duels aan de kant blijven vanwege een schorsing. De schorsing van Roy van Oeveren zit erop. Hij start weer in het hart van de verdediging.

Net als vandaag speelde RBC de heenwedstrijd in oktober ook op zaterdagavond. Het werd toen een groot spektakel en de ploeg van Van der Woerdt speelde zijn beste wedstrijd in competitieverband. Dit kwam ook mede, omdat de thuisploeg - toen nog onder leiding van Eric Hellemons - wilde voetballen. Gastel is tot nu toe de enige ploeg geweest in de Vierde Klasse B die zich niet ingraaft tegen RBC. De Roosendalers wonnen uiteindelijk met 2-4. Drie maal was Anouar el Khassim trefzeker en eenmaal bracht hij Mike Alderson in stelling. El Khassim stopte echter met voetballen voor RBC na het duel met SVC. Zijn broer Hamza volgde hem. Remko van der Kruyssen is er ditmaal wel bij. Hij was toentertijd voor drie weken in Australi.

Uit de laatste berichten van de afgelopen weken over de tegenstander wordt duidelijk dat er van ingraven absoluut geen sprake is. Dat biedt kansen voor de Roosendaalse club. Deze wedstrijd is tevens het begin van de derde periode.

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Pieter, Mathijssen, Van Oeveren, Vromans; De Voogd (c), Van der Kruyssen, El Allaoui; El Moussaoui, Numanovic, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd