Oproep spelers en begeleiding RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2015-02-25 00:00:00 // 2856 keer bekeken

Aanstaande zaterdag 28 februari speelt RBC om 19.30 uur tegen directe concurrent SC Gastel. Spelers en begeleiding van RBC roepen supporters massaal op om naar het Herstaco Stadion te komen.

Zo valt er in de flyer onder meer te lezen: 'Wij hopen u te mogen begroeten in het stadion en hopen uiteraard dat u ons met grote getalen naar de overwinning schreeuwt. Als dank voor uw steun zullen wij ons voor 200% inzetten en proberen u te belonen met een geweldige pot voetbal.' Ga naar http://www.rbcvoetbal.nl/nieuws/23022015/oproep-spelers-en-begeleiding-rbc om de flyer te lezen.

Om veel RBC-ers naar het Herstaco Stadion te lokken, heeft RBC een actie gelanceerd op Facebook en Twitter. De club hoopt dat de oproep van de spelers en begeleiding door zoveel mogelijk mensen wordt gedeeld. RBC zal n van deze personen als winnaar aanwijzen en vijf gratis toegangskaarten beschikbaar stellen. Ook de supportersvereniging van RBC stelt twee gratis toegangskaarten beschikbaar. Ga snel naar https://www.facebook.com/RBCvoetbal en deel het bericht en maak kans op gratis toegangskaarten!

Na de wedstrijd is er in het supporterscaf gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje, waar een DJ zal zorgen voor een knallend feest.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd