Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC morgen op bezoek in Woensdrecht

Gepost door:ForzaRbc // 2015-02-21 00:00:00 // 2918 keer bekeken

RBC hervat de competitie na het carnavalsweekend in Woensdrecht. De Roosendalers ontmoeten daar nummer laatst WVV'67. De heenwedstrijd werd met 4-0 gewonnen in het Herstaco Stadion.

Bij de ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt zijn enkele personele problemen. Roy van Oeveren kan niet spelen, omdat hij zijn vierde gele kaart van het seizoen pakte tegen HSC'28. Hij is daardoor automatisch geschorst. Ook Mohamed Boulahyan is nog niet fit genoeg om te spelen. "Mike Schalk is dinsdag op de training door zijn enkel gegaan en kan zondag ook niet in actie komen," zo liet Van der Woerdt weten. Naast bovengenoemde drie spelers moet ook Skender Memisi nog noodgedwongen aan de kant blijven. De middenvelder, die een schorsing uitzit van tien duels, moet nog vier wedstrijden brommen. Naast de RBC'ers die niet in actie kunnen komen staat Mohamed el Moussaoui op scherp. Bij een gele kaart mist hij het duel met SC Gastel.

Achterin moet er dus wat gepuzzeld worden. Mogelijkerwijs neemt Zakaria ben Slimane de rechtsbackpositie in en zal Danny Mathijssen met Gino Pieter een koppel in het centrum gaan vormen. Doelman Thierry Aarts is voldoende hersteld van zijn kuitblessure om zondag in actie te komen.

Komende zondag staan tevens nog twee belangrijke wedstrijden op het programma. SC Gastel ontvangt ODIO en Steenbergen gaat op bezoek bij Grenswachters.  

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Ben Slimane, Pieter, Mathijssen, Vromans; De Voogd (c), Van der Kruyssen, El Moussaoui; Alderson, Numanovic, El Allaoui




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd