Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: "Stadiondirectie heeft nooit intentie gehad om RBC exploitatie te ontnemen"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-10 00:00:00 // 2971 keer bekeken

Vandaag werd bekend dat Eetcaf 't Stadion afgelopen week het faillissement had aangevraagd. Op de Facebookpagina van het voormalige bedrijf wordt tevens een passage gewijd aan RBC.

"Joost van Oosterhout gaf te kennen aan ons, dat hij RBC weg wilde hebben uit de kantine om daarin ons de exploitatie te laten draaien. RBC kon dus alleen maar de velden en de kleedkamers huren en de rest moesten ze maar bij ons afnemen zonder daarvoor enige vergoeding te krijgen. En met een huur van ongeveer 900,- per maand konden we volgens Van Oosterhout doen wat we wilden, vreemd!", zo valt te lezen op de Facebookpagina vanEetcaf 't Stadion.

Het volledige verhaal is te lezen via de volgende link:https://www.facebook.com/eetcafetstadion

Update:
"het verhaal dat het Eetcaf 't Stadion naar buiten heeft gebracht met betrekking tot RBC ligt anders. Onderling hebben de stadiondirectie en RBC wel eens gebrainstormd over de exploitatie van het supporterscaf, waarbij er op zoek gegaan is naar de voor RBC meest rendabele wijze. De stadiondirectie heeft nooit de intentie gehad om RBC de exploitatie te ontnemen," zo meldt het bestuur van RBC.

Op de Facebookpagina van het Eetcaf 't Stadion is het artikel inmiddels verwijderd.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd