De Voogd: "Ik wil met deze club naar de top van het amateurvoetbal"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-01 00:00:00 // 2842 keer bekeken

Eind maart werd de komst van Lars de Voogd door RBCvoetbal.nl kenbaar gemaakt. "Er komt volgend seizoen een goede groep. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet in zo'n prachtig stadion spelen met zo'n perfect kunstgrasveld?", zo vertelde hij destijds.

Aankomende zondag kan RBC de eerste periodetitel pakken op bezoek bij ODIO. Winst in Ossendrecht is normaal gesproken voldoende."We hebben het in eigen hand, want Gastel en Steenbergen moeten tegen elkaar, ik verwacht daar geen grote uitslag," zo vertelt de huidig aanvoerder van RBC tegenover BN De Stem.

In het begin liet de Roosendaalse club enkele punten liggen, maar sinds de nederlaag tegen Grenswachters werd er geen enkel puntverlies meer geleden. "Gelukkig hebben wij met onze groep een hoger niveau dan de vierde klasse, we trainen en spelen op dat hogere niveau. Dat het in het begin wat moeizaam ging, komt omdat we een bijna geheel nieuwe groep zijn, we kenden elkaar niet. Nu weten we hoe iemand beweegt, wat zijn kwaliteiten zijn. Dat speelt veel makkelijker."

RBC wil, evenals Lars de Voogd, zo snel mogelijk de hogere regionen van het amateurvoetbal bereiken."Ik wil met deze club naar de top van het amateurvoetbal. Eerst moeten we dit jaar kampioen zien te worden."

De aanvoerder van RBC kwam afgelopen zaterdagavond voor het eerst tot scoren in competitieverband.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd