Van der Woerdt: "Wij gaan vol voor de periodetitel"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-11-01 00:00:00 // 2829 keer bekeken

Aanstaande zondag kan RBC de eerste periodetitel pakken in de Vierde Klasse B. De ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt gaat op bezoek bij nummer vier ODIO, dat ook nog een kleine kans maakt op de eerste prijs van het seizoen.

Van der Woerdt heeft wel enkele mankementen in zijn spelersgroep. "Nicky Vromans heeft nog steeds last van zijn knie, na de tik van afgelopen zaterdagavond. Erzit vocht in zijn gewricht en hij kan daarom niet spelen. Hamza el Khassim heeft nog steeds last van zijnlies enMitch Klijn is nogeen tijdje uitgeschakeld met een knieblessure.Mike Schalk gaat aanstaande dinsdag weer meetrainen en Remko van der Kruyssen is volgende week ook weer terug vanvakantie."

Zondag wacht ODIO, datlangzaam richting de top van het klassement aan het klimmen is."Ik heb ze vorige week aan het werk gezien tegen SVC. Het is een fysiek sterke ploeg met aardig wat lengte. Ze speelden mettwee spitsen, waarvaner een aanspeelpunt was en de andere loopt op alles dat diep wordt gespeeld. Daaruit scoorden zevier maaltegen SVC. Het is een team dat al lange tijd samen speelt en graag in de duels speelt."

RBC kan komende zondag de eerste prijs van het seizoen pakken, maar gaat uiteindelijk voor het hogere doel. "Een periode winnen is altijd lekker, je hebt dan de zekerheid dat je voor promotie speelt, maar uiteindelijk gaat het erom dat je op het eind van de competitie bovenaan staat. Het is echter wel een prijs en als je een prijs kan winnen moet je er vol voor gaan en dat besef is er binnen de groep."

Vermoedelijke opstelling RBC: Aarts; Memisi, Pieter, Mathijssen, Van Oeveren; De Voogd (c), Numanovic, El Moussaoui; A. el Khassim, Boulahyan, Alderson




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd