RBC raakt vijftig parkeerplaatsen kwijt

Gepost door:ForzaRbc // 2014-08-03 00:00:00 // 2908 keer bekeken

RBC raakt de vijftig parkeerplekken kwijt die het van stadion-eigenaar Paul Hermsen had gekregen na de koop van het Herstaco Stadion. Bij de eerste training viel al op dat er betonblokken voor stonden, en vice-voorzitter Jos Hack bevestigde tegenover RBCFans.nltelefonischdat de parkeerplekken op dit moment niet meer te gebruiken zijn door RBC.

Op 9 januari 2014 liet Hermsen in BN De Stem nog weten dat er een soepelere regeling werd getroffen voor mensen die op het terrein werkte.En RBC kan kosteloos gebruik maken van een voor de club gereserveerd terrein, zo valt te lezen in het artikel.Er gingen geruchten de ronde dat RBC de huur van het stadion niet betaald had, maar Hack laat weten dat de huur gewoon betaald is. Er zou een meningsverschil zijn, maar waarover wil de vice-voorzitter niet zeggen. "We gaan echter wel proberen om die vijftig parkeerplekken terug te krijgen," zo stelt hij.

Naast de parkeerplekken denkt RBC erover na om entreegeld te gaan heffen, want commercieel gaat het niet geweldig met de club.Al laat Hack wel weten dat alle afspraken en contracten worden nagekomen en opgenomen zijn in de begroting."We denken er over om 3,- entreegeld te vragen bij wedstrijden van RBC. Leden van de club kunnen wel gratis naar binnen, want zij hebben een clubpas, een soort seizoenskaart," zo vertelt Hack verder.

Of de entreeheffing doorgaat is maar de vraag, want er zijn namelijk twee obstakels. De mensen die het voetbalmuseum bezoeken op dagen dat het eerste elftal van RBC wedstrijden speelt kunnen de wedstrijden van RBC 'gratis' volgen op de Hoofdtribune of door de ramen van het museum. Daarnaast moet RBC de afweging maken tussen entreeheffing of gratis toegang en de daar bijbehorende omzet.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd