Wat vind jij van de nieuwe selectie?

Top, genieten dit!

21%
Ik moet het nog zien

29%
Mwah, had beter verwacht

50%

Stemmen: 42

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: Eerste training is een feit

Gepost door:ForzaRbc // 2014-07-27 00:00:00 // 2483 keer bekeken

De eerste training onder leiding van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt is vanmorgen afgewerkt in het Herstaco Stadion. Onder het toeziend oog van een handjevol RBC-supporters begonnen de spelers met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Er ontbraken nog wel een groot aantal spelers. Zo had Van der Woerdt slechts elf spelers tot zijn beschikking. Naast de aangekondigde afwezigen Nicky Vromans, Anouar el Khassim, Redouan el Allaoui, Zakaria ben Slimane en Mitch Klijn waren ook Arthur van den Broek, Danny Mathijssen en Hamza el Khassim niet present.

Ten opzichte van afgelopen seizoen was in elk geval duidelijk zichtbaar dat er een fitte spelersgroep op het veld stond.De training begon met enkele loopoefeningen, gevolgd door pass- en kaatsoefeningen, het schieten op de goal en een partijspel. Bij de laatste drie oefeningen werd eveneens duidelijk dat het tempo vele malen hoger ligt dan afgelopen jaar.

Er volgen nu nog minimaal twee trainingen alvorens het elftal van Van der Woerdt tegenover een tegenstander staat.Op 5 augustus om 20.00 uur speelt RBC haar eerste oefenduel tegen het tweede elftal van Kloetinge in het Herstaco Stadion. De Zeeuwse ploeg is van Tweede/Derde Klasse niveau.

Update: Mathijssen was ziek en Van den Broek en Hamza el Khassim waren nog op vakantie. Van der Woerdt verwacht het drietal dinsdag weer te kunnen begroeten op de training.

Klik hier voor foto's van de eerste training! (Met dank aan SV RBC)
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd