Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Van der Woerdt: "Ik heb er zin in!"

Gepost door:ForzaRbc // 2014-07-26 00:00:00 // 2763 keer bekeken

Morgen om 10.00 uur in de ochtend gaat de eerste training in de voorbereiding op het nieuwe seizoen van start onder leiding van hoofdcoach Erwin van der Woerdt.

De hoofdtrainer krijgt een bijna compleet nieuw elftal tot zijn beschikking, maar heeft daar alle vertrouwen in: "Ik heb er zin in, heb een heerlijke vakantie gehad, enik verwachtdat we met deze vernieuwde staf en groep een goede voorbereiding gaan draaien. En dan heb ik het niet alleen over resultaat, maar meer over hetteamproces, inslijten van spelsysteem,speelwijze en visie van de club, zodat we aan de start van de competitie klaar zijn om onze doelstelling promotie te gaan behalen", zo stelt hij.

Net als vorig seizoen ontbreken morgen ook enkele spelers. Zo zijn Nicky Vromans, Anouar el Khassim, Redouan el Allaoui enZakaria ben Slimane nog op vakantie. Andrej Numanovic is niet aanwezig in verband met werk. Mitch Klijn zal gedeeltes met de groep gaan meetrainen. Aangezien hij een gescheurde kruisband heeft opgelopen afgelopen seizoen mag hij pas na negen maanden wedstrijden gaan spelen. Dat betekent dat Klijn pas over enkele maanden inzetbaar is voor Van der Woerdt."Anouar en Redouan komen pas over tweenhalve week terug. Nicky is er komende dinsdag weer. Mochten we nu met wedstrijden spelers tekort komen, dan gaan spelers mee van het tweede elftal of van de B-jeugd."

In de voorbereiding treft RBC enkele sterke tegenstanders die vrijwel allemaal in een hogere klasse spelen. "We spelen bewust tegen goede tegenstanders, startend tegen Kloetinge 2, daarna het dorpentoernooi waar we tegentwee teams uit onze competitie spelen, tussendoor het toernooi in Klundert tegen een Eerste, Tweede en Derdeklasser en er staat ook nog een duel tegen Tholense Boys gepland. Op NSV en HSC na, zijn het allemaal hoger spelende teams, waarbij we vanuit onze eigen kracht gaan spelen en er zeker verbeterpunten naar voren zullen komen. Ook vanuit de analyses van Richard den Ouden (assistent-trainer red.)van de oefenwedstrijden aan het eind van het vorige seizoen hebben we al verschillende trainingsdoelstellingen genoteerd", zo besluit Van der Woerdt.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd