Wat vind jij van de nieuwe selectie?

Top, genieten dit!

21%
Ik moet het nog zien

29%
Mwah, had beter verwacht

50%

Stemmen: 42

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

GoStores nieuwe sponsor RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-06-28 00:00:00 // 2610 keer bekeken

GoStores Roosendaal Easy XL en RBC hebben een sponsorovereenkomst bereikt. Zij zullen zich als stersponsor verbinden aan RBC, zo meldt RBCVoetbal.nl. Hoeveel jaar GoStores zich verbindt aan RBC is nog niet bekend, aangezien de Roosendaalse club per ongeluk de conceptversie online heeft gezet en bij het aantal jaar nog een vraagteken staat.

Sinds 2011 is GoStores Roosendaal Easy XL gevestigd aan de Rucphensebaan. Hier bevinden zich grote winkels zoals Action, Gamma, Prominent, Sanidump, Xenos, Blokker Tuin, Outdoor & Travel Outfitters, Leen Bakker, BeterBed, Health Works Fitness, BCC, Bruynzeel, KFC, Action, Babypark en het restaurant het Kookpunt.

"We waren al een tijd op zoek naar een mogelijkheid om via een sponsorschap nog meer de verbinding te zoeken met de Roosendaalse samenleving. Het enthousiasme en het doorzettingsvermogen van RBC heeft voor ons de doorslag gegeven om binnen Roosendaal voor deze ene club te kiezen", aldus Netty Schouten, marketingmanager bij GREEN Real Estate, de eigenaar van GoStores Roosendaal Easy XL in een reactie tegenover RBC. "Ook de komst van de Voetbal Experience naar het Herstaco Stadion was een extra pluspunt om voor RBC te kiezen."

Ook Joost van Oosterhout van de RBC sponsorcommissie is enthousiast over de overeenkomst: "Na een paar goede en prettige gesprekken met GoStores is er een mooie deal voor RBC uitgekomen en daar kan de vereniging trots op zijn."

Er hangen inmiddels dertien borden in het Herstaco Stadion van GoStores.
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd