Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Update: RBC speelt volgende week oefenduel tegen Sterrenteam BoZ

Gepost door:ForzaRbc // 2014-06-06 00:00:00 // 2649 keer bekeken

Volgende week speelt het eerste elftal van RBC een oefenduel tegen een gecombineerd elftal van spelers van clubs uit Bergen op Zoom. Ook Melvin de Leeuw zal meespelen evenals zijn broertje Roland in het Sterrenteam BoZ, zoals zij zich noemen.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt weet nog niet wat voor elftal hij tegenover zich krijgt: "Het loopt via Roland de Leeuw en zijn broer Melvin. Zij hadden het over spelers van Dosko, Halsteren en FC Bergen," zo vertelt de hoofdcoach tegenover RBCFans.nl. De Leeuw zou overigens volgens Van der Woerdt niet het shirt van RBC gaan aantrekken in dit onderlinge duel.

Het Sterrenteam BoZ bestaat voornamelijk uit spelers van Dosko, aangevuld met spelers van Halsteren en een enkeling van FC Bergen. Het gecombineerde elftal speelde een aantal dagen geleden al tegen FC Bergen. Dat duel wonnen zij met 0-3.Toen deed ook oud-RBC'er John Schot mee. Hij is er donderdagavond ook bij.

Zondag 15 juni speelt RBC om 13.00 uur haar laatste oefenduel van het seizoen tegen het Engelse Birmingham Regional FC. Ook hierbij is de locatie het Herstaco Stadion.

Update:Het duel wordt komende donderdagavond afgewerkt in het Herstaco Stadion, dat meldt RBCvoetbal.nl. De aftrap is om 20.00 uur.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd