Mysterieus bezoek Marcel van der Sloot bij RBC - DVVC

Gepost door:ForzaRbc // 2014-05-17 00:00:00 // 2657 keer bekeken

Afgelopen donderdagavond speelde RBC een oefenduel tegen DVVC met een aantal nieuwe spelers. Deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, maar bij dat duel was ook Marcel van der Sloot aanwezig.

Halverwege de eerste helft werd de aandacht verlegd van het veld naar de ingang van het Herstaco Stadion. Onder de trap van tribune OB stond Marcel van der Sloot verdekt opgesteld. Enkele spelers van het huidige RBC stonden met hem te praten. Van der Sloot, die dit seizoen heeft besloten te stoppen als profvoetballer, is nog wel op zoek naar een amateurclub in West-Brabant. Hij zou naar Cluzona of rksv Halsteren gaan, maar daar gaat hij in ieder geval niet heen.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt en bestuurslid technische zaken John Vette hebben echter weinig hoop dat de creatieveling komend seizoen in het Herstaco Stadion speelt. "Dan moet hij er met die andere club niet uitkomen," zo stelden beide. Van der Sloot had de kans om in de afgelopen twee jaar bij RBC te komen kijken. Dat deed hij niet. Hij had op donderdagavond ook iets anders kunnen doen, maar hij koos om een 'nietszeggende' oefenwedstrijd RBC en DVVC zijn immers al klaar met de competitie en doen niet mee aan de nacompetitie te gaan bekijken.Van der Sloot heeft wel aangegeven RBC nog steeds als optie te zien. Zou het dan toch!?




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd