Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Matig RBC U15 naar finale Omroep Brabant Cup

Gepost door:ForzaRbc // 2014-05-12 00:00:00 // 2794 keer bekeken

RBC U15 heeft de finale van de Omroep Brabant Cup bereikt. In het eigen Herstaco Stadion had de ploeg van hoofdtrainer Danny Mathijssen strafschoppen nodig om zich te ontdoen van OJC Rosmalen C1.

RBC U15 startte goed en drukte de bezoekers in het eerste kwartier naar achteren. Met het balbezit deed het vervolgens weinig. De meeste aanvallen liepen vast, en dat bleef de gehele wedstrijd zo. In het tweede gedeelte van de eerste helft trok OJC Rosmalen C1 het initiatief wat meer naar zich toe en kreeg enkele kansen om de score te openen door nonchalant verdedigen van RBC U15. Tweemaal kon doelman Jordi Brhns redding bieden en eenmaal schoot een aanvaller de bal hard over. Tegen het einde van de eerste helft kreeg RBC U15 nog een uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Uit een vrije trap werd een kopbal in vrije positie echter recht in de handen van de doelman gekopt.

In de tweede helft bleef RBC U15 het vooral moeilijk met zichzelf hebben. Spelers liepen te lang door, speelden de verkeerde spelers aan of begonnen aan een hopeloze actie. Ook achterin ging het een en ander fout, waardoor de bezoekers weer enkele kansen kregen om de score te openen, maar de aanvallers van OJC Rosmalen C1 hadden het vizier niet op scherp.

Twintig minuten voor tijd nam RBC U15 definitief het initiatief over, maar het kwam vaak niet verder dan het strafschopgebied. Vlak voor tijd kreeg RBC U15 via een vrije trap weer een niet te missen kans, maar ook deze kopbal werd recht in de handen van de keeper gekopt. De scrimmage die daarop volgde leverde niets op.

Uiteindelijk moesten strafschoppen een winnaar aanwijzen. De ploeg uit Oost-Brabant miste er een, waar RBC U15 foutloos bleef.

RBC U15* - OJC Rosmalen C1 0-0 (0-0)
(*RBC U15 wint strafschoppenserie)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd