Van der Sloot niet naar Cluzona, maar naar Halsteren

Gepost door:ForzaRbc // 2014-04-23 00:00:00 // 4646 keer bekeken

Marcel van der Sloot gaat niet spelen voor Cluzona, maar voor Halsteren. Naast Van der Sloot gaan ook de ex-RBCers John Schot en Rik Schouw en oud-betaald voetballer Wilmer Kousemaker naar de club uit het gelijknamige dorp, zo meldt BN De Stem.

Het RBC-bolwerk wordt zo verder uitgebreid bij de geel-zwarten. Want naast bovengenoemde spelers zijn ook de voormalig RBC-spelers Robin van Nijnatten, Arjan Christianen, Ramon Luijten en Sander Kruis actief voor de koploper in de Tweede Klasse E. Volgend jaar heeft het met hoofdtrainer Robert Molenaar ook een oud RBC-speler en trainer binnen.

Halsteren wil graag naar de top van het amateurvoetbal en via geldschieter John Heijnen van Databyte de voormalige sponsor van RBC Roosendaal die nu met Halsteren zijn eigen speeltje heeft wordt er met geld gesmeten. Het lijkt er echter op dat het netwerk van Heijnen zich vooral op voormalig spelers van RBC Roosendaal richt.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt gaat Van der Sloot nog wel bellen, maar hij zal hem waarschijnlijk alleen succes kunnen wensen bij zijn nieuwe club. RBC werkt met bescheiden middelen en is niet in staat om op financieel gebied de concurrentie aan te gaan.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd