Overzicht degradatie naar Vijfde Klasse

Gepost door:ForzaRbc // 2014-04-07 00:00:00 // 2930 keer bekeken

Het eerste elftal van RBC is nog steeds niet zeker van lijfsbehoud in de Vierde Klasse D. SAB is inmiddelsal wel alsnummer laatst gedegradeerd naar de Vijfde Klasse. De club die na de laatste speelronde op de dertiende plaats blijft steken speelt play offs om in de Vierde Klasse te blijven. Vanaf nummer twaalf is elke club veilig in deze competitie.

Met nog viercompetitieduels te gaan heeft RBC zes punten voorsprong op nummer dertien Schijf. Daarnaast heeft de formatie van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt ten opzichte van Schijf qua doelsaldo eenvoorsprong van twaalf doelpunten. RBC-supporters moeten zich niet vastklampen aan dat doelsaldo, aangezien RBC Roosendaalin het laatste profseizoen ook een grote voorsprong had ten opzichte van Fortuna Sittard en Almere City FC.Door de vele nederlagen envooral het enorme verlies op bezoek bij RKC Waalwijk (7-0) zorgde er voor dat het positieve doelsaldo ten opzichte van beideclubs teniet werd gedaan.

RBCFans.nl heeft de degradatiekandidaten vanaf de positie van RBC op een rijtje gezet met de wedstrijden die men nog gaat spelen de komende weken.

RBC (29 punten)
Barca - RBC
RBC - Sprundel
RBC - Bavel
SAB - RBC

Wernhout (28 punten)
VVR - Wernhout
Wernhout - Advendo
Zundert - Wernhout
Wernhout - WDS'19

VVR (27 punten)
VVR - Wernhout
Viola - VVR
VVR - Chaam
Barca - VVR

Sprundel (25 punten)
WDS'19 - Sprundel
RBC - Sprundel
Sprundel - SAB
Gloria UC - Sprundel

Gloria UC (23 punten)
Advendo - Gloria UC
Gloria UC - Zundert
WDS'19 - Gloria UC
Gloria UC - Sprundel

Schijf (23 punten)
Schijf - Viola
Chaam - Schijf
Schijf - Barca
Bavel - Schijf




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd