RBC U15 pakt titel in Derde Divisie D

Gepost door:ForzaRbc // 2014-03-29 00:00:00 // 2951 keer bekeken

RBC U15 heeft de titel in de Derde Divisie D binnen gesleept. Op bezoek bij de op dat moment nummer drie TSC C1 won de ploeg van hoofdcoach Danny Mathijssen met 2-3.

RBC U15 kon vandaag al kampioen worden, maar dan moest nummer twee SC 't Zand C1 punten verspelen. De Tilburgse club verloor ook punten. Het verloor thuis van Best Vooruit C1 met 1-2. Zelf won de ploeg van Mathijssen eerder op de dag in Oosterhout van TSC C1 met 2-3.

Door de overwinning van RBC U15 en de nederlaag van SC 't Zand C1 is de Roosendaalse club niet meer in te halen. Met nog vier duels te gaan heeft RBC U15 een voorsprong van vijftien punten op nummer twee TSC C1, want die club heeft SC 't Zand C1 inmiddels ingehaald.

RBC U15 kan echter niet promoveren naar de Tweede Divisie. Dit komt, omdat RBC U15 onder de voorwaarde dat het niet kan degraderen of promoveren meedoet aan de competitie. TSC C1lijkt echter de lachende derde te worden. De club uit Oosterhout heeft evenveel punten als SC 't Zand C1, maar een beter doelsaldo.

Klik hier voor foto's van deze wedstrijd! (Met dank aan SV RBC)




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd