Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Lars de Voogd keert terug naar RBC

Gepost door:Remy // 2014-03-24 00:00:00 // 3286 keer bekeken

RBC meldt vandaag de komst van Lars de Voogd. De 22-jarige middenvelder speelde vanaf D1 tot en met A1 al in de opleiding van de Roosendalers. De Voogd is na Mohamed el Moussaoui, Mohamed Boulahyan en Danny Mathijssen de vierde versterking voor het komende seizoen die wordt aangekondigd. Daarnaast zijn meerdere voormalig jeugdspelers in gesprek over een terugkeer.

De Voogd wordt op RBCvoetbal.nl omschreven als een hardwerkende, creatieve en tweebenige teamspeler met een winnaarsmentaliteit. Na het faillissement van RBC speelde De Voogd voor eersteklassers Zaamslag (zaterdag) en Vlissingen. Met die laatste club stond de middenvelder vorig jaar nog tegenover RBC in de strijd om de districtsbeker. "Dat was een lastige wedstrijd voor ons", vertelt De Voogd op de website van RBC. "De meesten hadden zoiets van, ach een vijfdeklasser... Ik was n van de weinigen die echt gemotiveerd was, weet ik nog wel. Gewoon omdat ik tegen mijn oude club RBC speelde." Vlissingen won die wedstrijd uiteindelijk met 3-2.

Dit seizoen startte De Voogd bij tweedeklasser Terneuzen, maar in de winterstop maakte hij de overstap naar het Belgische Kemzeke, een club uit de tweede provinciale, vergelijkbaar met de tweede klasse in Nederland.

De Voogd is RBC na het faillissement altijd blijven volgen. "Ik kom nog regelmatig in Roosendaal en elke keer kriebelt het weer als ik in de stad kom. Ik heb er tenslotte zeven jaar gevoetbald." Hij kent inmiddels de doelstelling van de club en raakte enthousiast door de gesprekken met trainer-coach Erwin van der Woerdt. "Er komt volgend seizoen een goede groep. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet in zo'n prachtig stadion spelen met zo'n perfect kunstgrasveld?"




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd