Update: Oefenduel met Steenbergen afgelast in verband met vele blessures

Gepost door:ForzaRbc // 2013-11-20 00:00:00 // 2818 keer bekeken

Komende zondag zou RBC afreizen richting Steenbergen om daar tegen de gelijknamige club te spelen, maar dit gaat niet door. Reden is de vele blessures waar het eerste elftal op dit moment mee te kampen heeft.

Deze wedstrijd was oorspronkelijk gepland, omdat beide clubs al uitgeschakeld zijn voor het bekertoernooi, zo meldt RBCvoetbal.nl. De afgelasting zou, naast de vele blessures, ook te maken kunnen hebben met veld van Steenbergen, dat in zeer slechte staat is.

Update: Het oefenduel met Unitas'30 (zaterdag), dat gepland stond op 26 november aanstaande, gaat net als de wedstrijd tegen Steenbergen niet door. Ook hier is de oorzaak de vele blessures van RBC, zo meldt RBCvoetbal.nl.

De doelstelling van de technische staf is om op zondag 1 december met een zo fit mogelijke selectie aan de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Sprundel te kunnen beginnen. Daarna speelt RBC op bezoek bij koploper Bavel, dat de afgelopen twee weken twee tikken heeft gehad. RBC sluit de eerste seizoenshelft af met een thuiswedstrijd tegen nummer laatst SAB.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd