Zit RBC bij de beste vier?

Gepost door:ForzaRbc // 2013-11-08 00:00:00 // 2881 keer bekeken

Zojuist is de gezamenlijke actie van radio 538/ING, waarin men op zoek ging naar 'De leukste amateurclub van Nederland', afgelopen. Men kon stemmen tot 12.00 uur. RBC heeft866 stemmen verzameld. Pas de laatste dagen zette RBC alles op alles om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. De kans bestaat echter dat het te laat was.

RBC is ten opzichte van de andere verenigingen een kleine vereniging. Het aantal stemmen dat is uitgebracht wordt berekend aan de hand van het aantal leden. Daarom heeft deoranje-witte trots alle kans om een finalist te zijn. Op zondag 10 november, 17 november, 24 november en 1 december maakt Menno de Boer tussen 12.00 uur en 15.00 uur op radio 538 steeds een finalist bekend.

RBCFans.nl heeft zelf ook een berekening gedaan ten opzichte vande andere tien clubs die ook nog in de race waren. Op basis van die berekening komt RBC in ieder geval in de top-6. Daarnaast is niet precies bekend hoealle content, die voor vijftig procent meetelt, precies berekend wordt. Of het hier om kwaliteit, originaliteit of kwantiteit gaat is niet bekend.






Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd