Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Hack: "Het waren twee fouten van mij"

Gepost door:ForzaRbc // 2013-11-04 00:00:00 // 3169 keer bekeken

RBC verloor afgelopen zondag voor de vierde maal op rij. De ploeg van hoofdcoach Erwin van der Woerdt domineerde de gehele wedstrijd, maar stond na afloop weer met lege handen. Chaam vertrok met drie punten naar huis door met 1-2 te winnen in het Herstaco Stadion.

Het thuisvoordeel lijkt bij RBC eerder een nadeel dan een voordeel te zijn. Er werden nog maar twee thuiswedstrijden gewonnen. Barca werd in het eerste bekerduel met 7-2 verslagen en Wernhout is de enige tegenstander in de competitie die in een matig duel met 2-0 aan de kant werd gezet. Doelman Maarten Hack ziet om de week de gemotiveerde tegenstander arriveren in het stadion: "Ja, wij zijn er aan gewend. Zij komen vaak met bussen, omdat het in een stadion is. We zien de spelers voor de wedstrijd foto's van elkaar maken in het stadion."

Tegen Chaam kreeg RBC weer twee tegengoals te verwerken. Hack legt de schuld bij zichzelf: "Het is verschrikkelijk, het waren twee fouten van mij. Verder heb ik de gehele wedstrijd niets te doen gehad."

Vader Jos Hack is, naast vice-voorzitter van de club, ook stadionspeaker. Hack senior probeert via tiroler muziek de tegenstander van slag te brengen. Hack junior legt uit: "Hij vindt dat vooral zelf leuk. Omdat wij als spelersgroep een keer opmerkingen maakten over zijn muziekkeuze, draait hij net voor de tweede helft steeds Ein Hoch den Klarinetten van Slavo Avsenik. Hij doet dat alleen als we voor rust een tegendoelpunt moeten incasseren, anders blijft dit nummer ons en de tegenstander bespaard."

De goalie wil echter voorkomen dat zijn vader nog langer deze muziek kan draaien voor dat de tweede helft in het Herstaco Stadion begint: "Laten we volgende keer alles op alles zetten om een tegengoal te voorkomen. Ik gun vader zijn pleziertje, maar die muziek heb ik in mijn leven al genoeg gehoord," zo besluit de doelman tegenover BN De Stem.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd