Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

El Khassim wil terug naar RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2013-10-30 00:00:00 // 2879 keer bekeken

RBC nam afgelopen seizoen afscheid van Anouar el Khassim. De snelle buitenspeler vertrok naar DOSKO, maar zou nu graag weer terugkomen bij RBC, zo weet RBCFans.nl.

El Khassim werd eind april weggestuurd, na een ervaring met de gehele spelersgroep. Er ontstond een breuk, waarna de speler koos voor een avontuur bij DOSKO. De snelle aanvaller probeerde een plekje in de selectie van het eerste elftal van de Bergse club te bemachtigen, dat promotie afgedwongen had naar de Hoofdklasse. Dat lukte El Khassim echter niet, waardoor hij hoopt weer terug te kunnen keren bij de ploeg van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt.

Enkele weken geleden is er een stemming geweest in de selectie om de terugkeer van de snelle buitenspeler. Twee spelers stemden tegen, waar de voornaamste reden: "een sfeerverpester", naar voren kwam. De andere spelers hadden geen mening. Of El Khassim terug mag komen is dus maar de vraag.

De aanvaller kwam afgelopen seizoen tot elf treffers. Hij moest enkele wedstrijden missen, doordat hij in het uitduel tegen DEVO geblesseerd raakte aan zijn schouder. Ook de laatste twee duels tegen OMC en Val Aan moest hij missen, nadat hij RBC al vaarwel had gezegd. Met zijn snelheid, doelgerichtheid en inzet zou hij mogelijk een versterking kunnen zijn voor RBC op dit moment.









Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd