Duyvelaar een maand niet aanwezig

Gepost door:ForzaRbc // 2013-10-02 00:00:00 // 2799 keer bekeken

Hoofdcoach Erwin van der Woerdt moet het de komende maand zonder Nicky Duyvelaar stellen. De speler, die overgekomen is van RSC Alliance, is er aanstaande zondag al niet bij.

De spelverdeler gaat een maand op vakantie: "Ik vertrek maandag met het vliegtuig. Ik ben er zondag tegen Advendo al niet bij," zo vertelde hij. Gisteravond kwam hij overigens ook niet in actie wegens een blessure aan de lies.

Volgens Duyvelaar is de sfeer in de groep nog steeds goed, ondanks de flinke nederlagen in het begin van de voorbereiding, de vele gelijke spelen en de uitschakeling in de beker. "De sfeer is gewoon goed. Ook bij de spelers die nu op de bank plaatsnemen." Wel hekelt de spelverdeler de vele blessures waarmee zijn hoofdcoach te maken heeft. "Hierdoor moet je constant met een ander elftal spelen, en dat al twee maanden lang. Ivo is een paar keer achter elkaar geblesseerd geraakt aan de lies, Wiebe ligt er nu weer uit, Mitch is uitgeschakeld en Moise zijn we al sinds de wedstrijd tegen SSV'65 kwijt. Het zit op dat vlak nog niet echt mee," zo stelde hij.

De meeste supporters van de RBC-aanhang hebben Moise Goncalves nog nooit in actie gezien. Duyvelaar heeft twee maal met hem getraind in de voorbereiding en is louter positief over de kleine buitenspeler. "Goede passeerbewegingen en hij bewaart het overzicht. Maar we moeten eerst afwachten hoe hij terug komt."

In de wedstrijd tegen FC Moerstraten deed in de eerste helft Eric Lankers weer mee. De spelverdeler werd geposteerd op het middenveld. Duyvelaar verwacht eigenlijk dat de aanvoerder van RBC achterin gezet wordt. Ook Lankers zelf gaf eerder tegenover RBCFans.nl aan dat het een rele optie is om centraal achterin de verdediging aan te sturen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd