Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Oud-hoofdsponsor Plus Gommers terug bij RBC

Gepost door:ForzaRbc // 2013-09-07 00:00:00 // 2954 keer bekeken

Plus Gommers is na twee jaar afwezigheid weer als 'nieuwe' sponsor verbonden aan RBC. De oud-hoofdsponsor tekende vrijdag in de persoon van Rob Gommers (directeur Plus Gommers) de sponsorovereenkomst met Joost van Oosterhout (bestuurslid algemene zaken bij RBC).

De afgelopen maanden is er door het commercile bestuur van RBC intensief gesproken over een nieuwe samenwerking, welke gisteren definitief beklonken is.

Dit seizoen zal PLUS Gommers boven het rugnummer te zien zijn op alle wedstrijdshirts van de teams van de RBC voetbalopleiding en uiteraard met enkele reclameborden in het stadion, zo valt te lezen op RBCvoetbal.nl.

Plus Gommers ziet in de samenwerking met RBC mogelijkheden voor met name de achterban van RBC. De Roosendaalse club mag elke thuiswedstrijd zo'n vijfhonderd toeschouwers verwelkomen, waarvan het grootste gedeelte RBC-supporter is.RBC en PLUS Gommers zullen er alles aan doen iedereen te laten profiteren van deze samenwerking.

Plus Gommers Roosendaal was al jaren sponsor van de BVO RBC Roosendaal. In het seizoen 2004-2005, toen RBC nog in de Eredivisie actief was, prijkte de naam en het logo al op de broek en mouw van het shirt. Het was in 2009/2010 tevens de hoofdsponsor van de voetbalopleiding, en tekende het jaar daarop voor het hoofdsponsorschap van het eerste elftal. RBC speelde de eerste wedstrijden in het laatste profjaar zonder hoofdsponsorschap, waar op de shirts toen de wel bekende drie vraagtekens stonden.

Naast Plus Gommers kozen de volgende sponsoren ook voor RBC:

Van den Enden Afvalrecycling
Sportgifts.eu
Dierenpension Hoevekestijn
The Travel Shop Roosendaal
TARGET Exhibit & Sign (hoofdsponsor jeugdopleiding)
Synsec Security & Services (hoofdsponsor jeugdopleiding)
Autobedrijf Jan Bogers (sponsorschap verlengd)






Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd