Wat vind jij van de nieuwe selectie?

Top, genieten dit!

21%
Ik moet het nog zien

29%
Mwah, had beter verwacht

50%

Stemmen: 42

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
26
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Lidmaatschap supportersvereniging

Gepost door:Remy // 2013-09-01 00:00:00 // 2541 keer bekeken

Beste RBC-supporter,

Na het faillissement van de BVO RBC is er door veel mensen keihard gewerkt aan een doorstart van RBC in het amateurvoetbal. Gelukkig is gebleken dat RBC nog altijd kan rekenen op de steun van veel loyale sponsoren en supporters en blijkt de jeugdopleiding van RBC nog altijd zeer in trek onder jeugdspelers en hun ouders. Inmiddels heeft dit alles ertoe geleid dat RBC1 de kampioenstitel heeft en de D1 in de hoofdklasse de kampioensschaal en ook de beker heeft verworven. Een zeer knappe prestatie voor een club die pas is opgericht.

In de afgelopen twee jaar heeft het bestuur van de Supportersvereniging RBC ook niet stilgezeten. Nadat pogingen om RBC te redden vruchteloos bleken, hebben wij ons aangesloten bij het initiatief om RBC niet helemaal verloren te laten gaan. Met bestuursleden van de voetbalvereniging RBC is intensief overleg gevoerd, activiteiten als supportersborrels, het jaarlijkse pooltoernooi en de eveneens jaarlijks terugkerende voetbalquiz zijn ook in het voetballoze seizoen 2010/2011 georganiseerd en de Supportersvereniging RBC heeft het oude RBC-logo (het prachtige logo met het kroontje) aan de voetbalvereniging RBC in bruikleen gesteld. De rechten van dat logo zijn namelijk al sinds de eeuwwisseling in ons bezit en dat blijft zo uit het oogpunt van cultuurbewaking.

Ook in het aankomende seizoen proberen wij de supporters te vertegenwoordigen bij het bestuur van de voetbalvereniging RBC. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat de club de banden met de fans aantrekt door het organiseren van activiteiten en proberen we de afstand tussen het RBC-bestuur en de supporters zo klein mogelijk te maken en te houden. Daarnaast organiseren wij ook volgend seizoen weer tal van activiteiten: busreizen naar de wat verder gelegen uitduels van RBC1, een voetbalquiz, een dartstoernooi in caf Calypso in de maand maart en een feestavond aan het einde van het seizoen. Wanneer meer details bekend worden kunt u dit voorlopig teruglezen op RBCfans.nl en wij zullen onze leden persoonlijk informeren via e-mail.

Door een lidmaatschap van de Supportersvereniging RBC helpt u ons bij de organisatie van al deze activiteiten en krijgt u gratis toegang, dan wel korting op de beschreven activiteiten. Daarnaast krijgt u korting op de busreizen naar uitduels.

Omdat wij de RBC-supporters eerst kennis wilden laten maken met het nieuwe RBC, hebben wij besloten u pas te benaderen na het eerste seizoen. Voor een lidmaatschap van de SV hanteren wij een basisbedrag van 12,- per seizoen (oftewel 1,- per maand), want we willen zoveel mogelijk mensen bij RBC betrekken en een laagdrempelige vereniging blijven. Wij zijn er immers voor en door de RBC-supporters. Het seizoen loopt van 30 juni 2013 tot 29 juni 2014.

Mocht u lid willen worden of blijven verzoeken wij u vriendelijk bijgevoegd formulier volledig in te vullen en retour te sturen of te mailen naar onderstaand adres. De betaling van de contributie voor aankomend seizoen kunt u overmaken naar onderstaand rekening nummer onder vermelding van contributie SV en uw naam. Let op u bent pas lid nadat uw contributie bij ons is ontvangen.

 Email:  supportersverenigingrbc@hotmail.nl

 Adres: postbus 1403, 4700 BK Roosendaal

 Rekeningnr.: 47.80.04.990 

Wij hopen op uw massale steun, zodat we van RBC samen een warme club kunnen maken waar de supporter centraal staat.

Met sportieve groet,
Bestuur Supportersvereniging RBC

Klik hier om het inschrijfformulier te openen!
Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd