Voorbeschouwing RBC - RSV

Gepost door:ForzaRbc // 2013-08-26 00:00:00 // 2833 keer bekeken

RBC won zaterdag zijn eerste bekerduel tegen Zaterdag Vierdeklasser Barca met 7-2 in het eigen Herstaco Stadion.Komende dinsdagavond staat het duel met RSV uit Rucphen alweer voor de deur. De club, die afgelopen seizoen degradeerde uit de Zondag Vierde Klasse, verloor zijn eerste duel tegen HSC'28 met 1-2.

Hoofdtrainer Erwin van der Woerdt kijkt tevreden terug op het duel met Barca. "Ik vond het de eerste helft echt heel goed! Prachtige combinaties en mooie goals. Met iets meer rust rondom de zestien meter hadden we meer goals kunnen maken," zo stelt hij. Over de tweede helft was hij wat minder te spreken, vooral over de makkelijk gegeven tegengoals: "De tweede helft was iets minder. We geven twee goals weg, maar ik kijk zeer tevreden terug."

Van der Woerdt heeft komende dinsdag weer de beschikking over Mike Machielse en Ruben Buse. Joel van Meer ligt er echter nog zeker twee weken uit vanwege een blessure aan zijn scheenbeen. "Dinsdag spelen er weer wat andere jongens tegen RSV. Zij moeten een zelfde beleving laten zien als de jongens van zaterdag. Dan volgt het voetbal vanzelf."

RBC-RSV
dinsdag 27 augustus
19.30 uur




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd