Interviews
Meest recente interviews

Van der Woerdt: "Wij zijn nog niet fit genoeg"

Gepost door:ForzaRbc // 2013-08-12 00:00:00 // 2822 keer bekeken

RBC verloor gistermiddag met duidelijk cijfers van Rood Wit W: 6-1. De Roosendaalse club kon een half uur makkelijk mee, maar na een foutieve pass in het hart van de defensie ging het mis en luidde het de 1-0 in. Na de achterstand, op een kortstondige opleving in de tweede helft na, kon het team van hoofdtrainer Erwin van der Woerdt het niet meer bijbenen.

"Het grootste manco gisteren is denk ik het conditionele aspect. Heel simpel, wij zijn nog niet fit genoeg. Op een gegeven moment konden wij de ruimtes niet meer belopen en dan wordt je overlopen," zo sprak de hoofdtrainer heldere taal tegenover RBCFans.nl.

In de tweede helft ging het flink mis en kreeg RBC nog vijf doelpunten te verwerken: "De tweede helft konden we ook niet meer in de duels spelen, omdat we overal vier stappen te laat waren."

Aanstaande donderdagavond begint voor RBC het dorpentoernooi. Op papier treft het vele malen makkelijkere tegenstanders dan men tot nu toe is tegen gekomen. Het zou een positieve stimulans voor deze ploeg zijn als het de eerste overwinning(en) binnen kan slepen.