Terugkeer naar Herstaco Stadion uitgesteld

Gepost door:ForzaRbc // 2013-08-04 00:00:00 // 2790 keer bekeken

RBC gaat vanaf volgende week nog niet in het stadion trainen. De leiding van de oranje-witten had gehoopt komende week met de trainingen in het stadion te kunnen beginnen, maar dat gaat voorlopig nog niet door.

Het stadion heeft twee jaar leeg gestaan en er is in die periode geen onderhoud gepleegd. Na de ondertekening van de definitieve koopakte - begin juni - is men gestart met werkzaamheden om het stadion weer gebruiksklaar te maken met als streefdatum 1 augustus. Door onvoorziene tegenvallers op technisch gebied blijkt deze datum echter niet haalbaar. Het kunstgrasveld en de kleedlokalen zijn inmiddels klaar voor gebruik maar er dienen - ook in verband met de veiligheid en af te geven vergunningen - nog enkele werkzaamheden verricht te worden, waaronder het plaatsen van energiemeters voor het gedeelte dat RBC gaat huren. Deze noodzakelijke karweien nemen meer tijd in beslag dan er gehoopt werd. Hierdoor ziet RBC zich genoodzaakt om de eerste trainingsweek uit te wijken naar de velden van Rimboe en FC Moerstraten, zo valt te lezen op RBCvoetbal.nl.

Mocht alles verlopen volgens plan dan kan er met ingang van 12 augustus getraind- en gespeeld gaan worden in het Herstaco Stadion




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd