RBC voetbalinstuif voor E-pupillen; Schouw en Boddaert aanwezig

Gepost door:ForzaRbc // 2013-04-09 00:00:00 // 2770 keer bekeken

RBC organiseert op 17 april aanstaande een voetbalinstuif voor E-pupillen. De voetbalinstuif is voor kinderen die zijn geboren in 2003 of 2004.

De huidige voetbalopleiding, die bestaat uit twee D-elftallen, traint en speelt wekelijks hun wedstrijden onder professionele begeleiding. Die begeleiding bestaat niet alleen uit voetbalontwikkeling, maar ook het volgen van de schoolprestaties, gezondheid (voeding; blessurepreventie- en behandelingen) en begeleiding op sociaal maatschappelijk gebied door professionals.

Dit seizoen zijn er regelmatig vragen aan RBC gesteld of er volgend seizoen niet een E-team gestart kan worden. Hierdoor heeft het bestuur besloten dat er een voetbalinstuif komt voor kinderen onder de 10 en 11 jaar.

Bij de instuif zijn bekende oud RBC-spelers aanwezig om met de kinderen aan de slag te gaan. De volgende (oud)-spelers komen sowieso assisteren: Henk van de Ven, Pirre van Hal, Floor Verhagen, Rik Schouw (momenteel contractspeler bij PSV) en Maarten Boddaert (speler van FC Den Bosch).

De instuif bestaat uit verschillende voetbalvormen waarbij de kinderen onder begeleiding staan van gediplomeerde jeugdtrainers en bekende oud RBC-spelers.

Bij voldoende animo komt er naast de C1 en C2 ook een E-pupillen team.

Woensdagmiddag 17 april van 14.00 uur tot 16.00 uur hoopt RBC veel nieuwe talentjes te mogen begroeten op het sportpark van RKVV Rimboe in de Wouwse Plantage.

Informatie over de voetbalinstuif is te volgen via www.rbcvoetbal.nl of www.facebook.nl/rbcvoetbal.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd