VLP Roosendaal zet zich in voor RBC en 'haar' stadion

Gepost door:ForzaRbc // 2013-04-05 00:00:00 // 2889 keer bekeken

De politieke partij VLP Roosendaal is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. De partij maakt zich sterk voor een terugkeer van RBC in het RBC-stadion, dat nu nog in handen is van de gemeente Roosendaal. Hieronderhet bercht dat de VLP plaatste op haar Facebookpagina.

Onze vrijdagavond komt misschien weer terug. Nou ja niet helemaal, want RBC speelt nog geen eerste divisie en die wedstrijden zijn op vrijdag. Maar in de hoofdklasse op zaterdagmiddag is ook prima.

De VLP heeft zich maximaal ingezet voor behoud van RBC voor het betaald voetbal en mist het vrijdagavondje RBC. De VLP is dan ook blij met het initiatief van een huid...ig bestuurslid om het stadion te kopen. Als belangenbehartiger van RBC heeft de VLP de afgelopen twee jaar achter de schermen gewerkt aan diverse oplossingen. Helaas wil de gemeente het stadion nu nog niet verkopen. De VLP vindt dat alle opties moeten worden besproken, want een terugkeer van RBC in het betaald voetbal of desnoods in de hoofdklasse als opstap naar het betaald voetbal is goed voor Roosendaal en de regio. Want we missen het RBC-stadion als d ontmoetingsplaats voor bedrijven, bestuurders, journalisten en andere verenigingen. En ook als ontmoetingsplaats voor de burgers van onze gemeente. RBC verbindt fans, bedrijven en de stad met elkaar. Roosendaal was verbonden aan een profclub en dat leidde tot samenwerking, zelfs internationaal.

Eigenlijk was en is RBC d slogan van onze gemeente. Een slogan die je terugvindt in iedere mail van de gemeente Roosendaal: ontmoeten, verbinden en samenwerken!

RBC Leeft!

Ut mot aanders in de gemeente Roosendaal. Steun daarom de VLP. Geef de VLP uw stem bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 zodat de VLP ook kan werken aan een terugkeer van RBC in het stadion en in het betaalde voetbal.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd