Persbericht RBC omtrent ontwikkelingen RBC-stadion

Gepost door:ForzaRbc // 2013-03-29 00:00:00 // 2909 keer bekeken

Zoals u wellicht in de media heeft vernomen, heeft Paul Hermsen, directeur-eigenaar van onze sponsor Herstaco B.V., bij de gemeente Roosendaal een bod ingediend ter overname van ons voormalige stadion. De plannen zijn om in het stadion sport, horeca, kantoorfaciliteiten en overige evenementen te huisvesten. Tegen een marktconforme huurprijs zou RBC ook gebruik kunnen gaan maken van het stadion. Het bestuur van RBC was reeds enige tijd op de hoogte van de plannen van onze sponsor. Helaas heeft de gemeente het bod afgewezen.


Inmiddels heeft Paul Hermsen een tweede bod gedaan.Het bestuur is enorm blij en dankbaar dat hij RBC wil laten terugkeren naar haar voormalige thuishonk. Voorlopig kunnen we niets anders dan de verdere ontwikkelingen afwachten. Het voorbereidende werk is gedaan. Uiteraard hopen we vurig dat we volgende week goed nieuws krijgen van de gemeente en dat zij het stadion aan Paul Hermsen wil verkopen. De terugkeer van RBC naar het stadion zou de ontwikkeling van RBC op alle fronten een enorme boost kunnen geven.

Het bestuur van RBC wenst iedereen alvast fijne paasdagen en hoopt zoveel mogelijk supporters te mogen begroeten dit weekend bij de twee wedstrijden van onze oranjewitten. Morgen om 17.00 uur speelt RBC in Zegge tegen DIOZ en op tweede paasdag spelen we om 14.30 uur thuis tegen SC Welberg. Twee belangrijke wedstrijden waarin RBC goede stappen kan zetten richting het kampioenschap.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd