Veerman van Helmond Sport naar AFC

Gepost door:ForzaRbc // 2013-03-24 00:00:00 // 2686 keer bekeken

Pepijn Veerman speelt komend seizoen voor AFC uit Amsterdam. Hij maakt de overstap van Eerste Divisie-club Helmond Sport, dat meldt Jack van Gelder op Twitter.

Veerman kwam uit de jeugdopleiding van RBC Roosendaal. Hij was een van de dragende krachten in het elftal van de B1 dat kampioen werd in de Tweede Divisie. Hij zou later zijn goede optredens in de jeugd beloond zien worden met een plaats in de selectie van RBC Roosendaal in het seizoen 2010/2011. In zijn eerste competitiewedstrijd tegen Almere City FCscoorde hij in de tweede helft de aansluitingstreffer met een geweldige knal uit de tweede lijn. RBC Roosendaal verloor die wedstrijd echter met 3-1.

Op de laatste speeldag tegen FC Dordrecht, waarmee degradatie voorkomen diende te worden,tikte Veerman pas zijn tweede treffer binnen dat seizoenuit een voorzet van Melvin de Leeuw.

Na het faillissement vertrok Veerman naar Helmond Sport. Eerder dit jaar kreeg hij al te horen dat zijn aflopende contract niet verlengd zou worden,zo weet Omroep Brabant.








Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd