Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

KRO Radio 1 komt 7 april naar RBC - Rimboe

Gepost door:ForzaRbc // 2013-03-21 00:00:00 // 2651 keer bekeken

RBC mocht dit seizoen al twee maal nationale aandacht verwelkomen. Eerst was er Michel van Egmond, redacteur van Voetbal International en tevens eindredacteur van het gelijknamige voetbalpraatprogramma, die een aantal pagina's over RBC schreef. Niet veel later kwam ook De Volkskrant langs. Op 7 april komtradiomaker Niels de Jager van KRO Radio 1naar Roosendaal en de Wouwse Plantage afgereisd.

De Jager is bezig met een reeks reportages over de huidige problemen in de Jupiler League. In n van de afleveringen wil hij graag aandacht besteden aan een club die al eerder failliet ging. "Voor het programma KRO Goedemorgen Nederland maak ik een serie reportages over de financile problemen en de (bijna-)faillissementen in de Jupiler League. De reportages zenden we waarschijnlijk eind april uit. In n van die afleveringen wil ik laten horen wat er gebeurt na zo'n faillissement: houdt de club helemaal op te bestaan of komt er een doorstart? En daarvoor wil ik langs bij RBC."

"Op 7 april ga ik met de voorzitter van de Supportersvereniging van RBC langs bij het stadion om terug te blikken op de betere tijden. En daarna wil ik op het complex van Rimboe de wedstrijd bijwonen en praten met andere supporters en het bestuur over de comeback waar RBC aan werkt," zo laat De Jager weten aan RBCFans.nl.









Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd