Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

80%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

20%

Stemmen: 25

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC D1 en D2 winnen weer

Gepost door:ForzaRbc // 2013-03-16 00:00:00 // 2926 keer bekeken

De jeugdteams hebben vandaag weer aansprekende resultaten geboekt. RBC D1 was thuis met 3-2 te sterk voor Madese Boys en blijft zicht houden op koploper Kloetinge D1. Het D2-elftal van Mark Koops won thuis met 1-0 van METO D1.

RBC D1 staat nu op plaats vier, maar in verliespunten op plaats twee. Het moet namelijk nog een wedstrijd inhalen. Bij een overwinning gaat het over nummer drie sv MOC'17 D1 en nummer twee Roosendaal D1 heen op basis van doelsaldo. Van Roosendaal werd ook tweekeer met ruime cijfers gewonnen.

Het D2-elftal groeit dit jaar flink. Vorige week won het met ruime cijfers van Halsteren D2, waar het eerder in het seizoen een flinke nederlaag moest verwerken.

Aan het begin van het seizoen moest het D2-elftal in de beker al aantreden tegen de leeftijdsgenoten van het D1-elftal van METO. Toen werd het met 10-0 naar huis gestuurd. In de competitie moest het ook flinke nederlagen incasseren, maar de verandering is ingezet.

In de Tweede Klasse werd nummer twee METO met 1-0 verslagen. Door de overwinningheeft het aansluiting met de onderkant van de middenmoot en is het FC Bergen D1 voorbij. Volgende week moet het naar Zeeland toe waar het nummer zeven Tholense Boys tegen komt. Bij een overwinning op de Zeeuwse ploeg stijgt het naar plaats zeven.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd