Zondag DEVO-RBC

Gepost door:Remy // 2013-03-02 00:00:00 // 2874 keer bekeken

Het ziet ernaar uit dat zondag eindelijk de competitie in de vijfde klasse C kan worden hervat. Winterse omstandigheden zorgden dit jaar al voor drie afgelastingen, maar normaal gesproken zou de uitwedstrijd tegen DEVO moeten kunnen doorgaan.

RBC heeft nu net als OMC 31 punten, maar de ploeg van trainer Erwin van der Woerdt heeft wel een duel minder gespeeld. DEVO bezet de zevende plaats, met vier punten achterstand op de derde stek, die aan het einde van het seizoen recht geeft op directe promotie. Eerder dit seizoen kende RBC weinig problemen met de ploeg uit Bosschenhoofd, al werd pas vlak voor rust de score geopend. Na de pauze liepen de oranje-witten uit naar een 5-1 overwinning. Het was tevens de wedstrijd waarin Eric Lankers een zware knieblessure opliep.

Lankers zal dit seizoen niet meer in actie komen. Ivo Vergouwen raakte eind januari geblesseerd aan zijn enkel, maar is inmiddels zo goed als fit. Hij heeft donderdag bijna heel de training meegedaan en dat ging goed, laat trainer Van der Woerdt weten. Edgar Wong is afgelopen zondag tijdens een training in de zaal door zijn enkel gegaan en heeft een enkelband ingescheurd. De middenvelder zal twee tot drie weken aan de kant staan. Daarnaast kan RBC tegen DEVO niet beschikken over Jol van Meer. Hij is op vakantie.

Sportpark DEVO
Pastoor van Breugelstraat 87
4744 RC Bosschenhoofd




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd