RBC D1 wint ruim van Roosendaal

Gepost door:ForzaRbc // 2013-02-02 00:00:00 // 3145 keer bekeken

RBC D1 is goed uit de winterstop gekomen. Eerder versloeg het al het veel hoger aangeslagen JVOZ D2. Vandaag won de D1 ook de tweede Roosendaalse derby van de leeftijdsgenoten van Roosendaal D1 met 6-2. Eerder het seizoen werd het 0-3 voor de mannen van trainer/coach Ruben Bus.

Bij rust stond het al 3-0 door doelpunten van Bram Kerstens, Darif Chikou en Daan Claassens. In de tweede helft kwam Roosendaal nog terug in de wedstrijd tot 3-1, maar Chikou wist andermaal te scoren en de 4-1 te noteren. Daan Claassens maakten daarna nog de 5-1 en de 6-2.

Door de overwinning stijgt RBC D1 weer twee plaatsen op de ranglijst. Het is nu Internos en Boeimeer voorbij en bezet momenteel de vijfde plaats. RBC heeft sowieso nog een wedstrijd te goed en op Roosendaal nog twee wedstrijden. Bij twee overwinningen gaat het op doelsaldo Roosendaal voorbij en komt het de top drie binnen.