Lankers toegevoegd aan technische staf

Gepost door:ForzaRbc // 2013-01-15 00:00:00 // 3021 keer bekeken

Eric Lankers gaat de technische staf van RBC assisteren bij de doorontwikkeling van het eerste elftal. Lankers, die een belangrijke rol had in het realiseren van de doorstart, beschikt over een groot netwerk in het West-Brabantse amateurvoetbal. Lankers vervult deze rol tot het eind van het seizoen, zo laat RBC weten via haar Facebook-pagina.

"Er ligt een aantal mooie uitdagingen. Zo willen we met het oog op volgend seizoen de selectie bij elkaar houden en waar mogelijk versterken. Ik heb zin om hier mijn steentje aan bij te dragen, wetende dat er binnen de club al een hoop knowhow op technisch gebied aanwezig is."

Of Lankers komend seizoen weer te bewonderen is als voetballer van RBC is nog niet te zeggen. Hij revalideert momenteel van zijn kruisbandoperatie die hij op elf december van het vorige jaar onderging. Deze operatie was nodig, nadat hij zwaar geblesseerd raakte in de wedstrijd tegen DEVO. "De operatie is goed verlopen. Ik moet nu afwachten hoe de revalidatie verloopt. Als de revalidatie positief verloopt en de artsen geven toestemming, sluit ik niet uit dat ik zelf ook nog ga voetballen. Ik ben in ieder geval blij dat ik bij kan dragen aan de wederopbouw van RBC."




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd