Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

75%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

25%

Stemmen: 28

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC D1 en RBC D2 werken flink aan het doelsaldo

Gepost door:ForzaRbc // 2012-11-10 00:00:00 // 2990 keer bekeken

RBC D1 moest in het begin van de competitie enkele kleine nederlagen slikken, maar heeft nu voor de eerste keer flink uitgehaald. Beek Vooruit werd met maar liefst 9-0 aan de kant gezet.

De D1 domineerde de gehele wedstrijd wat uiteindelijk resulteerde in de 9-0 overwinning voor het team van trainer/coach Ruben Buse. Door de overwinning stijgt het puntentotaal naar vier punten. De D1 staat nog wel laatste, maar kruipt dichterbij Alliance. Het moet nog wel vier inhaalwedstrijden spelen.

Alliance D1 is volgende week de tegenstander van RBC D1.Er wordt een grote groep supporters verwacht aan de kant van de oranje-witten om de D1 naar de overwinning te schreeuwen.

RBC D2 - Goes D1 7-1
Ook bij de D2 was er blijdschap onder spelers en technische staf. De ploeg van Mark Koops won met 7-1 van Goes D1. De D2 had de laatste twee weken twee nederlagen geledentegen de twee hoogstgeklasseerde clubs. Het laagggeklasseerde Goes was echter geen partij voor de D2.

Bij de algemene ledenvergadering een aantal weken terug werd door het RBC-bestuur gesuggereerd dat het voor de D2 misschien beter was om te degraderen, maar dit team maakt de afgelopen weken een ongelooflijk goede ontwikkeling door. De D2 heeft nu tien punten en probeert aansluiting te vinden met de brede middenmoot. Die start vanaf plaats zes met vijftien punten en eindigt op plaats twee, waar MZC'11 met zestien punten staat. De D2 lijkt afscheid genomen te hebben van de degradatieplaatsen, waar het nu al zes punten voorsprong op heeft.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd