Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

74%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

26%

Stemmen: 27

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Supportersvereniging RBC biedt 100-jarige RBC shawl aan

Gepost door:ForzaRbc // 2012-09-01 00:00:00 // 2868 keer bekeken

De supportersvereniging van RBC heeft via zijn Facebookpagina gevraagd wat RBC-supporters graag als merchandising willen zien. Hierop zijn een 100-jarige shawl en een autoshawl in productie gegaan.

De supportersvereniging heeft een historische shawl laten maken met de belangrijkste jaargetallen erop. Naast de shawl is er ook de autoshawl, waarmee je elke automobilist kan laten zien dat RBC leeft!

Kosten 100-jarige shawl: 15
Kosten autoshawl: 7,50

Wil je beide shawls hebben dan heb je deze voor 19,12.

De shawls zijn momenteel in productie en de verwachting is dat deze op 16 september geleverd zijn, wanneer RBC zijn tweede competitiewedstrijd thuis speelt tegen DIOZ.

De bestelling die je doet kan je ook thuis laten bezorgen. In Roosendaal bezorgt de supportersvereniging jouw bestelling gratis. Buiten Roosendaal tot maximaal 15 kilometer voor 3,50.

Wil jij graag een of meerdere shawls bestellen? Stuur dan een e-mail naar michael.vanderaa@live.nl. Zet daarin welke shawls en hoeveel je erwilt hebben. Daarnaast ook aangeven of je het bij een van de thuiswedstrijden komt ophalen of dat je het graag wilt laten thuisbezorgen. Bij thuisbezorging ook de adresgegevens erbij zetten.


Het kan zijn datje een bestelling hebt geplaatst en datjouw bestelde producten uitverkocht zijn. De supportersvereniging zal danopnieuw een bestelling plaatsen om iedereen te voorzien van zijn bestelling. Via RBCfans.nl en via het twitteraccount van de supportersvereniging kan je dan de informatie hierover volgen.

Hieronder zijn de twee shawls te zien:

Bij de 100-jarige shawl staat op de voorzijde: RBC LEEFT! en op de achterzijde 100 JAAR HISTORIE. Bij de autoshawl is op beide zijde RBC ON TOUR te zien.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd