Sillah trekt naar Isra?l

Gepost door:Remy // 2007-01-31 00:00:00 // 3753 keer bekeken

FC Brussels verhuurt ex-RBC'er Ebou Sillah voor de rest van het seizoen aan het Isralische Hapoel Tikva. De 26-jarige linksbuiten werd eerder in verband gebracht met Bursaspor. De Gambiaan speelde in totaal 1,5 jaar bij RBC. In het seizoen 2002/2003 huurden de Roosendalers hem van Club Brugge. Na een periode bij Rubin Kazan stond Sillah ook vorig seizoen een aantal maanden bij RBC onder contract. Hij wist toen zeven maal het net te vinden in twintig wedstrijden.

Daarmee wekte hij de interesse van ADO Den Haag en FC Brussels. De Hagenaarsclaimden een mondelinge overeenkomst te hebben over een driejarige verbintenis. Sillah ondertekende echter een contract bij de Belgische club. ADO zette hierna een arbitragezaak in gang, die overigens door Sillah werd gewonnen.

Het afgelopen half jaar bij Brusselswas weinig succesvol. Sillah scoorde n keer in veertien duels. Bovendien werd de rappe aanvaller het slachtoffer van racistische spreekkoren tijdens de wedstrijd tegen Roeselare.Sillah wilde van het veld stappen en de scheidsrechter legde het duel even stil.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd