Veel sterker RBC doet rustig aan tegen Noordhoek

Gepost door:ForzaRbc // 2012-08-12 00:00:00 // 3101 keer bekeken

RBC heeft de nederlaag tegen vv Hoeven goed verwerkt. Tegen Noordhoek wist het team van trainer/coach Erwin van der Woerdt simpel met5-1 te winnen.

Al in het eerste kwartier liep RBCuit naar een2-0 voorsprong. Redouane el Allaoui was met een schot verantwoordelijk voor het eerste doelpunt. RBCgingdaarna door en vanuit een corner wist Eric Lankers de2-0 binnen te koppen.

Noordhoek had niets te vertellen in de eerste helft. Bij de middenlijn werden de aanvallen al afgeslagen, waarbij gezegd moet worden datde verdediging deze keerbeter en adequater op trad dan in de wedstrijd tegen Hoeven.RBC nam na de 2-0 gas terug, maar voor de rust werd nog wel eenmaal gescoord via Nick Smit.

In de tweede helft was RBC nog steeds de bovenliggende partij, en via Wiebe de Kok kregen de oranje-witten een goede kans. Zijn kopbal ging echter over.

Eric Lankers wist nog wel met twee afstandsschoten er 5-0 van te maken. Vlak voor tijd scoorde Noordhoek de eretreffer. Van grote afstand werd de doelman van RBC verrast, 5-1.

Noordhoek wint oefenduel van PCP
Noordhoek wist afgelopen week een oefenduel tegen PCP, dat in dezelfde competitie speelt als RBC, met 3-1 winnend af te sluiten.