RBC doet mee aan Omroep Brabant Cup

Gepost door:ForzaRbc // 2012-07-25 00:00:00 // 3088 keer bekeken

RBC gaat mee doen aan de Omroep Brabant Cup. In deze nieuwe competitie gaan clubs uit verschillende klassen tegen elkaar spelen.

Alle heren 1-elftallen van de zaterdag- en zondagvoetbal kunnen zich bij Omroep brabant aanmelden om mee te doen. Naast de eerste elftallen van de mannen kunnen ook vrouwenteams en jeugdteams deelnemen.

Via Eric Lankers, de officieuze aanvoerder van RBC 1, is bekend gemaakt dat ook RBC om deze Omroep Brabant Cup gaat strijden.

De wedstrijden worden gespeeld op donderdagavond. Al mogen clubs in onderling overleg voor een andere dag kiezen in diezelfde week. Het toernooi wordt afgewerkt via een knock-outsysteem.

Organisator Ardie den Hoed is niet bang voor een overvol programma voor de voetballers. "Clubs die meedoen, ruilen in een week een trainingsavond in voor een wedstrijd. Er zullen altijd trainers zijn die liever trainen dan een wedstrijd spelen, maar ik denk dat wij een prettige basis neerleggen en we hopen op het enthousiasme van clubs en bestuurders,'' zo liet hij weten tegenover Omroep Brabant.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd