Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC klaar voor de start

Gepost door:Nieuwkomer // 2012-07-19 00:00:00 // 3630 keer bekeken

RBC lijkt klaar voor de start. Gisteren ontvingen de leden een zeer uitgebreide nieuwsbrief. Hieronder een greep uit de diverse berichten.

Nieuws en mededelingen
Na maanden van onderhandelen, afspraken maken, oplossingen bedenken, tegenslag op tegenslag verwerken, voortdurende grote onzekerheid op het gebied van accommodatie, spelers en trainers met name voor de teams van de vop kunnen we nu vol trots meedelen dat RBC weer gaat voetballen. We hebben ons voor het seizoen 2012 2013 bij de KNVB in laten schrijven met een eerste elftal en een D1 en D2. Het eerste team is ingedeeld in de Vijfde klasse C; D1 in de 1e klasse en D2 in de 2e klasse.

We gaan helemaal onderaan de competitieladder starten, maar hebben grootse plannen om zo snel mogelijk door te stoten in de rangen van het amateurvoetbal. Ook met de vop willen we zo snel mogelijk weer een hoog niveau proberen te halen.


Rkvv Rimboe
We hebben intussen volledige overeenstemming bereikt met het bestuur van rkvv Rimboe voor het trainen (maandag, dinsdag en donderdag van 16:45 18:00) en spelen van onze jeugdteams op hun complex. Ook het 1e elftal gaat de thuiswedstrijden afwerken op dit prachtig gelegen sportpark in Wouwse Plantage.

RBC is de vereniging rkvv Rimboe enorm dankbaar dat zij hun accommodatie ter beschikking hebben willen stellen. Zonder hun medewerking zou RBC f helemaal niet meer bestaan hebben f minimaal nog zon seizoen hebben moeten meemaken zoals het afgelopen jaar. Wij zijn hun gast en we zullen ons met zijn allen zo dienen te gedragen dat het in ons gestelde vertrouwen niet beschaamd zal worden. Gegevens sportpark Rimboe: Wildertsedreef 1 4725 SP Wouwse Plantage.


Sponsoren
RBC is momenteel in verregaande onderhandeling met een hoofdsponsor. Ook voor de rugzijde hebben zich kandidaten gemeld. Ook deze onderhandelingen verkeren in de laatste fase. Zodra de contracten zijn getekend zullen de namen bekend gemaakt worden. Het kledingmerk Patrick is een overeenkomst voor 3 jaar aangegaan met RBC. BKS Sport in Dinteloord zal de kleding en materialen leveren. Intussen hebben alle spelers op een infoavond de kleding gepast en zijn alle kledingpakketten besteld. Naar verwachting zal alle kleding tijdig geleverd gaan worden.

Er zijn nog veelmogelijkheden om RBC te sponsoren o.a. door lid te worden van de Club van 500, via reclameborden, (deel)kledingpakketten voor de teams van de vop, banners op de website, advertenties in het programmaboekje, wedstrijdballen. Genteresseerden kunnen zich via commercie@rbcvoetbal.nl melden.


Begeleiding
De begeleiding van het 1e elftal bestaat uit: Erwin van der Woerdt (trainer), Gommy Nooyens (assistent trainer), Marc Wildeman (keeperstrainer), Corn Veraart (teammanager), Antoon Coppens (assistent scheidsrechter) en Marc Lems (verzorger). De begeleidingsstaf van D1 wordt gevormd door: Marc Wildeman (keeperstrainer), Patrick Hermus (teammanager), Peter Broos en Noud Bominaar (studiebegeleiders). Het begeleidende team van D2 bestaat uit de volgende personen: Jos Schoeman (teammanager/assistent trainer) en Patrick van Aert en Noud Bominaar (studiebegeleiders). We zijn blij dat we met Ruben Bus en Mark Koops 2 jonge, gediplomeerde (TC3 en TC2) en zeer enthousiaste trainers voor de teams van de vop hebben kunnen aanstellen. Binnenkort zal besproken worden welke trainer bij welk team aan de slag zal gaan. Tevens zullen de keeperstrainingen ook professioneel worden ingevuld door Marc Wildeman.

We zoeken alleen nog naar een assistent scheidsrechter bij zowel D1 als D2. Indien iemand genteresseerd is in 1 van beide functies wordt deze persoon verzocht contact op te nemen met secretaris@rbcvoetbal.nl. Met Axis zijn afspraken gemaakt over de medische begeleiding en de behandeling van blessures zowel bij het 1e elftal als bij beide teams in de vop.


Bestuur
In de afgelopen maanden hebben enkele bestuursleden besloten om voor hen moverende redenen uit het bestuur te treden. Het huidige bestuur bestaat nu uit de volgende personen: Jos Hermsen (voorzitter), Paul Kuipers (secretaris), Cees de Jong (penningmeester), Frank Hermans (commercile zaken). Dit bestuur zal nog met minimaal 2 personen worden uitgebreid; 1 van die mensen zal de portefeuille technische zaken op zich nemen.

De vop zal geleid worden door de commissie vop in dezelfde samenstelling zoals de laatste seizoenen bij de bvo het geval was. De taakverdeling:
Cordinator kleding - Dick Kroesbeek
Cordinator wedstrijdzaken n cordinator communicatie - Vincent van Son
Cordinator vervoer n cordinator activiteiten - Pirre van Oosterhout
Cordinator sociaal maatschappelijk en mentale begeleiding - Cees den Ridder
Cordinator studiebegeleiding n cordinator vop - Noud Bominaar.


Supportersvereniging
Ook het bestuur van de supportersvereniging heeft zich bereid verklaard om de herstart van RBC op zoveel mogelijk gebieden te willen ondersteunen. Zo bestaan er plannen om bij elke thuiswedstrijd van het eerste elftal een bus te laten pendelen tussen Moeder Overste op de Oude Markt en het sportpark in Wouwse Plantage. Deze bus brengt de supporters op een afgesproken tijdstip weer terug naar Moeder Overste. Tegen een billijke prijs kunnen supporters van deze unieke mogelijkheid gebruik gaan maken.

Verder zal er een beroep gedaan worden op supporters en andere RBC-ers om de handen uit de mouwen te steken bij het realiseren van enkele aanpassingen op het sportpark van Rimboe. Zo zal de kleedkameraccommodatie uitgebreid dienen te worden met enkele portocabines. In samenwerking met leden van Rimboe willen we zoveel mogelijk werkzaamheden zelf verrichten. Mocht u bereid zijn om hieraan mee te helpen dan verzoeken we u om dit kenbaar te maken via n_bominaar@hotmail.com.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd