Info avond voor spelers 1e elftal en jeugdopleiding groot succes

Gepost door:ForzaRbc // 2012-06-26 00:00:00 // 2963 keer bekeken

Afgelopen maandagavond vond er een infoavond plaats voor de spelers en ouders van de voetbalopleiding en de spelers van het eerste elftal.

Vanaf 19 uur druppelden de eerste spelers en ouders van de voetbalopleiding het sportpark van RKVV Rimboe binnen. De reacties over het sportpark waren unaniem positief. Een kwartier later begon de infoavond officieel. De voorzitter van Rimboe nam daarbij het woord en heette alle mensen van RBC van harte welkom. Hij sprak de wensen het volste vertrouwen uit in een prettige samenwerking tussen Rimboe en RBC, ook op het gebied van accommodatie. De woordvoerder van RBC onderschreef de woorden van de voorzitter van de club uit de Wouwse Plantage.

Na de informatie kregen alle spelers de training- en wedstrijdkleding van het merk Patrick, dat de komende drie jaar als kledingsponsor optreedt bij RBC,uitgereikt. De spelers van de voetbalopleiding kregen daarna nog een DVD mee met een aantal techniekoefeningen die zij in de vakantieperiode kunnen inslijpen. De jeugdspelers worden op 6 augustus verwacht voor de eerste training.

Hierna was het de beurt aan de spelers van het eerste elftal. Ook zij waren onder de indruk van het sportpark. Ook zij hebben de kleding gepast en na een korte toespraak van trainer/coach Erwin van der Woerdt keerden ook zij huiswaarts.

Op accommodatiegebied moet er nog veel gebeuren de komende twee maanden. RBC wil graag portocabines geplaatst zien worden. Daarnaast zijn RBC en Rimboe op zoek naar vrijwilligers die gezamelijk werkzaamheden willen uitvoeren om de verbetering/uitbreiding van het sportpark te realiseren.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd