Verschil van inzicht reden vertrek Maaskant

Gepost door:Remy // 2007-01-15 00:00:00 // 2732 keer bekeken

Op de officile website heeft RBC vandaag een verklaring geplaatst voor het vertrek van Robert Maaskant aan het einde van het seizoen. Zoals eerder al werd gemeld verschillen Maaskant en RBC van inzicht wat betreft het technische beleid op de lange termijn. Hieronder het bericht van RBCOnline.nl:

Een verschil van inzicht in het technische beleid van de club ligt ten grondslag aan de beslissing van trainer/coach Robert Maaskant om RBC Roosendaal aan het einde van het seizoen te verlaten. Dat is de uitkomst van een gesprek van Maaskant hedenmiddag met de clubleiding naar aanleiding van zijn mededeling hieromtrent jongstleden vrijdag tijdens de persconferentie na de wedstrijd RBC Roosendaal De Graafschap. De langetermijnvisie van club en trainer komen, waar het gaat om de technische structuur, niet overeen.

Het aangekondigde vertrek van Maaskant doet niets af aan de kampioensaspiraties die club en trainer hebben. 'Ik kan me geen mooier afscheid wensen bij deze club, dan een afscheid met de kampioensschaal op een overvolle oranje Markt', aldus de trainer.

RBC Roosendaal en Robert Maaskant zullen geen nadere mededelingen over het besluit van de trainer/coach doen.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd