Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Brock tekent bij FC Den Bosch

Gepost door:Remy // 2011-05-26 00:00:00 // 2555 keer bekeken

Joey Brock vertrekt alsnog naar FC Den Bosch. De linksback tekent bij zijn nieuwe club een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog n jaar.

FC Den Bosch aasde al langer op de 22-jarige Brock. Een transfer ketste in eerste instantie af, omdat de Bosschenaren niet bereid waren de door RBC gevraagde som van naar verluidt zo'n 90.000 euro te betalen. Brock had bij RBC nog een contract tot medio 2012. Volgens het Brabants Dagblad verkast de Arnhemmer nu transfervrij. Vermoedelijk heeft een sponsor een schuld van RBC kwijtgescholden om de transfer alsnog doorgang te laten vinden.

'Joey is een linkervleugelverdediger met veel snelheid en energie in zijn spel', aldus Fred van der Hoorn, manager voetbalzaken van FC Den Bosch.'Hij heeft verdedigende en opbouwende kwaliteiten en is in het bezit van een goede traptechniek. Joey heeft een uitstekende mentaliteit en is een speler die graag wil presteren.'

Brock debuteerde het afgelopen seizoen in het betaalde voetbal. Hij speelde 28 competitieduels namens RBC, dat hem een jaar geleden opviste bij Jong NEC.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd