Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

72%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

28%

Stemmen: 29

Speler van de week

Naam:
Anass el Gamali
Leeftijd
30
Positie:
Middenvelder

Interviews
Meest recente interviews

Seuntjens verkast naar Den Bosch

Gepost door:Remy // 2011-05-05 00:00:00 // 3076 keer bekeken

Ralf Seuntjens verruilt RBC voor FC Den Bosch. Ondanks een doorlopend contract bij RBC mag de spits transfervrij de overstap maken. In Den Bosch tekent de 22-jarige Seuntjens een driejarige verbintenis.

'Ralf is een grote, sterke, balvaste spits die de afgelopen seizoenen enorm veel progressie heeft gemaakt. Hij laat met zijn voetbalkwaliteiten een elftal beter functioneren en heeft op onze scouts en tijdens de gevoerde gesprekken een gretige indruk op ons gemaakt. We hebben als technische staf veel vertrouwen in hem en zijn ervan overtuigd dat Ralf zich bij FC Den Bosch op uitstekende wijze verder zal ontwikkelen', aldus Fred van der Hoorn, manager voetbalzaken, op de website van Den Bosch.

Seuntjens, die door RBC werd opgepikt bij de amateurs van Boeimeer, speelde in totaal 61 wedstrijden namens de Roosendalers, waarin hij acht doelpunten scoorde. Dit seizoen was hij een onbetwiste basisspeler met 28 duels en zeven goals. Vanwege een ernstige blessure kwam hij de laatste twee maanden niet meer in actie.




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd