Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

77%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

23%

Stemmen: 26

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

Koper gestolen uit lichtmast RBC

Gepost door:Remy // 2007-01-10 00:00:00 // 2669 keer bekeken

Aan de achterzijde van het RBC Stadion zijn koperen kabels gestolen uit een lichtmast. Waarschijnlijk heeft de dader in de nacht van maandag op dinsdag zijn slag geslagen. De buit: twintig stukken kabel van elk anderhalve meter. RBC heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal. De financile schade bedraagt vermoedelijk enkele duizenden euro's.

'Ik moet er niet aan denken dat dit later in de week zou zijn gebeurd, of dat we de diefstal pas een paar uur voor de wedstrijd tegen De Graafschap ontdekt hadden. In dat geval zouden we met een gigantisch probleem hebben gezeten. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we alles nog op tijd herstellen. Vandaag zijn we daar al mee begonnen', aldus bestuurslid Jan de Jongh in BN/DeStem. 'Eerst moet alles op tijd hersteld zijn en moeten we eens goed gaan nadenken hoe we een herhaling in de toekomst kunnen voorkomen. Misschien moeten we rond alle masten een groot hekwerk zetten.'

In dezelfde nacht is in Bergen op Zoom overigens een man uit Hoogerheide aangehouden wegens de diefstal van koper. Een getuige merkte de man op, toen deze kabels uit zijn auto haalde om die vervolgens een woning binnen te brengen. In de woning werden elektriciteitskabels gevonden en gereedschap om in te breken. De man zit nu vast. 1+1=2?




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd