'Auto-ongeluk' Seuntjens blijkt grap

Gepost door:ForzaRbc // 2011-02-25 00:00:00 // 3193 keer bekeken

Het meespelen van Ralf Seuntjens in de uitwedstrijd van vanavond tegen FC Den Bosch is vooralsnog onzeker, zo verwacht RBCfans.nl.

In de opstelling van BN De Stem staat Ralf Seuntjens gewoon in de basis, maar op de twitterpagina van Seuntjens zelf wordt vermeld dat hij een auto-ongeluk heeft gehad deze week. In zijn eigen woorden spreekt hij van een 'groot ongeluk', zo schrijft hijnaar een 'follower' van zijn twitterpagina. Hij is pas gisteravond ontslagen uit het ziekenhuis. De spits van RBC Roosendaal heeft last van 'nek en rug en zal de komende drie maanden fysiotherapie moeten volgen', zo stelt hij.

RBCfans.nl verwacht daarom niet dat Seuntjens vanavond in de basis staat, zeker omdat hij naar Wesley Pollemans nog een paar dagen eerder een tweet had gestuurd dat hij nog een week in het ziekenhuis moest blijven. De logische vervanger van Seuntjens is Pepijn Veerman.

Update: Ralf Seuntjens verschijnt vanavond gewoon aan de aftrap in Den Bosch. De spits liet via twitter weten een auto-ongeluk te hebben, maar dit blijkt een grap te zijn van de aanvaller. 'Het is allemaal een misplaatste grap', zegt Seuntjens in BN DeStem. 'Een maat van mij had een twitterbericht over een auto-ongeluk verzonnen en rondgestuurd. Ik heb dat daarna meegespeeld, maar het is nu misschien een beetje uit de hand gelopen. Ik heb geen ongeval gehad, ik mankeer niets en ik speel vanavond tegen Den Bosch gewoon mee. Ik heb EricHellemons ook al ingelicht over de gang van zaken.'




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd