Gaat RBC ongeslagen het einde van de competitie halen?

Absoluut!

84%
Nee, hier en daar laten ze het lopen

16%

Stemmen: 19

Speler van de week

Naam:
Glaucio Ventura Tiago
Leeftijd
22
Positie:
Centrale verdediger

Interviews
Meest recente interviews

RBC A1 is nog lang geen kampioen

Gepost door:Werner // 2011-02-21 00:00:00 // 2937 keer bekeken

Leek het voor de winterstop 'n kwestie van tijd wanneer de champagne uit de koeler gehaald kon worden voor RBC A1 (wanneer hebben we dat niet eerder meegemaakt met RBC 1 ?!), nu ligt het toch even iets anders. In de laatste 2 uitwedstrijden verspeelde de ploeg van Marco Jalink 4 punten en slinkt de voorsprong als sneeuw voor de zon zodat het elftal nog vol aan de bak moet de komende maanden wil het dat bewerkstelligen waartoe het als 'n bvo elftal eigenlijk verplicht is: kampioen worden in de 3e divisie B. Zaterdag ging de ploeg met 3-2 onderuit in Rijswijk tegen Haaglandia Winston A1. Grootste concurrent voor RBC is niet de nummer 2 OJC Rosmalen A1 maar GDA A1. De ploeg uit Den Haag staat met 21 punten uit 12 wedstrijden terwijl RBC 30 punten uit 14 wedstrijden behaald heeft. GDA is na haar gedwongen rustpauze aan 'n sterke opmars bezig en treft RBC nog 2x dit seizoen.

RBC B1 speelde in het Mariflex stadion 'n ontluisterend zwakke wedstrijd tegen Feyenoord/Ecxelsior B2. De ploeg kwam nog wel op voorsprong maar nadat deze nog voor rust gemakkelijk werd weggegeven was er na de rust geen sprake meer van 'n wedstrijd. RBC speelde zonder overtuiging en bezieling en mocht aan het einde nog blij zijn dat de schade tot 1-4 beperkt bleef.

RBC C2 kreeg FC Twente C2 op bezoek en maakte er samen met de gasten 'n leuke wedstrijd van. RBC C2 trok uiteindelijk met 4-1 aan het langste eind en wist daarmee meteen de 1e overwinning in de voorjaarsreeks binnen te slepen.

RBC C1 verloor bij Excelsior C1 met 3-1 en moet zich toch serieus zorgen gaan maken nu als het gaat om behoud in de hoogste divisie in haar leeftijdsklasse. De volgende thuiswedstrijd speelt RBC C1 tegen de nummer laatst (van dit moment, MVV haalt zaterdag in) MVV en alleen winst telt dan in die belangrijke wedstrijd. Elk ander resultaat zal bijna leiden tot degradatie dus het team van Henk Vos weet wat ze te doen staat op 12 maart.

RBC D1 en D2 verloren ook hun wedstrijd. RBC D1 tegen de nummer 2 Helmond Sport/VVV Venlo D1 met 0-1 en Baronie D1 was met 3-2 te sterk voor de jonkies van Gijs v/d Bom.

Uitslagen:
Haaglandia Winston A1 - RBC A1, 3-2
RBC B1 - Feyenoord/Excelsior B2, 1-4
Excelsior C1 - RBC C1, 3-1
RBC C2 - FC Twente C1, 4-1
RBC D1 - Helmond Sport/VVV Venlo D1, 0-1
Baronie D1 - RBC D2, 3-2




Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd